menu

TIJDENS DE BEKENDE "POTVERTEREN" FEESTAVOND AFGELOPEN MAAND IS JUBILARIS JANNEKE BAIJENS IN HET ZONNETJE GEZET. ZE IS AL WEER 25 JAAR LID VAN EMM. LEES VERDER

24 december 2018
Delen op:

Tijdens de bekende "potverteren" feestavond afgelopen maand is jubilaris Janneke Baijens in het zonnetje gezet.  Ze is al weer 25 jaar lid van Emm. Ze speelde in de grote producties, maar vooral de eenakters hebben haar hart gestolen. Geen wonder dus dat ze vanaf de allereerste keer schittert in de mooie theaterwandelingen. Ik weet zeker dat de lijst die ik noem niet compleet is, maar ik wil een aantal prachtstukken waarin Janneke gespeeld heeft niet onvermeld laten:

Jan Rap en z’n maat een fantastische voorstelling over randgroepjongeren. Ge makt ’t mee, het allereerste grote locatieproject van EMM in 2001, toen de kerk 100 jaar bestond. Bedkwartet, een echte Ayckbournkomedie met drie slaapkamers voor 4 stellen. Serenade, waarin ze als Rossina op toernee ging door de nieuwe gemeente Oss. En tot slot de gedistingeerde kroegtijgers in 2018.  Janneke, heel hartelijk bedankt voor al je inzet voor Emm !