menu

OVER ONS

Delen op:

De acteurs en actrices staan tijdens de voorstellingen in de spotlights. Maar tijdens de uitvoeringen en voordat het zover is zijn ontzettend veel enthousiaste vrijwilligers aan het werk om de sterren te laten stralen. 

Door de jaren heen hebben we teams geformeerd waarin mensen zitten die het bijna vanzelfsprekend vinden deel uit te maken van het ontstaan van een prachtige voorstelling. Iedereen is elke keer even uitgelaten als het weer gelukt is een product neer te zetten waar zowel medewerkers als publiek ten volle van genieten.

EMM is trots en dankbaar dat zovelen tijd, materiaal en soms zelfs hun huis beschikbaar stellen voor het welslagen van de vele mooie voorstellingen. Behalve de teams die genoemd worden zijn we veel dank verschuldigd aan Truus van Kilsdonk en Mevrouw van Teeffelen waar we respectievelijk kostuums en decors kunnen opslaan. Dat is voor ons van onschatbare waarde.
Daarnaast zijn er altijd groepen jongeren die 's nachts de "bewaking" van de speellocaties op zich willen nemen en gepensioneerden die die taak overdag waarnemen. We vergeten hier ook niet de sterke mannen verantwoordelijk voor de opbouw van de tribunes. Zij allen zijn onmisbaar als we in de aanloop naar de première op het laatste moment nog allerlei zaken moeten maken en organiseren.