menu

Bestel hier uw kaarten voor


Bubbels

Bestel hier uw kaarten voor


Bubbels

ACHTER DE SCHERMEN

Delen op:

EMM is trots op alle vrijwilligers!


Bestuur

Het bestuur van EMM is momenteel als volgt:

Alex Jansen : Voorzitter
Jan van Erp : Penningmeester
Cootje van Kilsdonk : Secretariaat
Henk de Laat : Decor
Ria Melief : Kostuums

 

 

Decor

Al vele jaren is Henk de Laat het gezicht achter het decor. In loop van de tijd heeft hij een vaste groep geformeerd, waarin verschillende specialismen bij elkaar komen.

Henk heeft de eindverantwoordelijkheid. Het team bestaat verder uit Joop Baaijens, Frans Heeren, Jan van Rosmalen, Bert Strik, Harrie Tiemissen en Walter Luijten.

Grime

Antoinette Verhaar is het gezicht achter de grime. Hoewel ze dit al jaren doet, is er geen sprake van herhaling of verveling. Bijzonder creatief stemt Antoinette af met de Dames van De Rechte Tafel zodat er een mooi totaalbeeld ontstaat.

Haar team bestaat op dit moment ook uit Annemiek Ackermans, Elke van de Broek en Karin van Zantvoort.

Techniek

Ze zijn tot op de milliseconde scherp en uiterst cool in het bedenken van oplossingen als er iets dreigt mis te lopen: Sjors Tiemissen voor het geluid en Joost de Laat voor het licht. Het is een gouden koppel dat assistentie heeft van Michiel Westerhof, want je kunt natuurlijk niet tegelijkertijd achter de knoppen zitten en de zenders van de spelers wisselen.

Kostuums

Toen we Avalon speelden moesten de Ridders van de Ronde Tafel en al die anderen aangekleed worden. Zoveel hadden we niet in ons magazijn. Zodoende heeft zich een groep dames gevormd die er een eer in schept elke voorstelling weer op een bijzondere manier te kostumeren, De Dames van de Rechte Tafel: Thea van der Aa, Ignatia Baijens, Jeanne van Kilsdonk, Lizet de Laat, Anneke Tiemissen, Antoinette Verhaar en Annemarie Verwegen onder leiding van Ria Melief.
En als het te pas komt zijn ze ook actief in de catering.

Regie jeugd

Het duo Theo en Cootje van Kilsdonk maakt al jarenlang voorstellingen met de jongeren van EMM. Meteen na de laatste voorstelling gaan ze al op zoek naar nieuw origineel repertoire. Vaak tekenen ze samen ook voor de bewerking van de stukken en/of schrijven de liedteksten. Zij doen dit met niet aflatend enthousiasme. Sinds enkele jaren worden zij vol enthousiasme bijgestaan door Marleen Oomen.